Hoppas ni som vi har haft en skön sommar! Vi har inte legat på latsidan utan släpper en liten uppdatering inom kort, v 3.5.

Den nya versionen innehåller lite smärre förbättringar i gränssitt och arbetsmetoder. Sökningen är om gjord så sökfälten namn och företag ger förslag utifrån historiska besökare.
I från sökresultatet kan du sedan registrera in besökare igen.

En nyhet finns också i formuläret för nya besök, det går nu att lägga till upp till 3 fritextfält som du kan använda till att låta besökare mata in extra information som du kan tänkas vilja ha.

Vi har också lagt till ett gränssnitt för att plocka ut dagens besökare och ta in i valfritt program egentligen, ett anrop ger dig en XML fil med all info som finns i besökslistan så det går till exempel att skapa en presentation i Flash där du kan välja exakt vilken information som skall visas.
En flott TV i kombination med en lite mediaspelare, exempelvis extremt prisvärda Popcorn Hour ger ett riktigt snyggt resultat.

I övrigt är vi i färd med att implementera en koncerninstallation hos Lagerstedt & Krantz (som råkar använda just Popcorn Hour).

V 3.5 är klar inom ett par veckor.