När du kommer in till receptionen, möts du av ett välkomnande leende av personalen bakom disken. Vid sidan står en skärm, vars bild som visas ger ett varmt intryck. På skärmen finns också en lista, där ditt namn finns med. Du klickar på ”Registrera” intill namnet och på skrivaren bredvid kommer en besöksbricka ut.

Samtidigt går ett epostmeddelande i väg till besöksmottagaren som talar om att du har kommit. Medan du sätter din bricka i hållaren, förklarar en receptionist att du snart blir hämtad, och undrar om du kanske vill ha kaffe? När kaffet är klart, möts du upp av din värd för besöket.

Detta är xVis besökssystem.

Men. xVis kan vara andra saker också om du vill. Momentet som beskrivs ovan kan skräddarsys så det passar era rutiner och behov. Kanske kan det hjälpa till att skapa era rutiner och behov?

xVis besökssystem är designat för att vara enkelt att använda för besökaren, och för det dagliga arbetet. Det är också öppet, du kan och får själv anpassa både utseende och i viss mån funktionalitet. Det är mycket anpassningsbart så du kan konfigurera det att passa in i organisationen. xVis är ett besökssystem som har funnits i över 10 år på marknaden och bygger på beprövade tekniker som fungerar i de allra flesta företags IT-miljöer, vilket gör det mycket driftsäkert.