Reception

Har du kommit så långt att du söker efter ett besöksystem, så finns det antagligen en ganska bra tanke om varför just ditt företag behöver ett besöksystem.

Om känner dig lite osäker, så kommer här de vanligaste argumenten, utan någon särskild rangordning.

 

 • Vi vill veta vilka besökare som finns på företaget.
  Ett grundläggande argument som rör ordning och säkerhet. Om det börjar brinna på företaget vet vi då var alla är? I regel finns det en god överblick över de anställda, men över besökare är det utan besökssystem, ofta lite värre ställt.
  Börjar det brinna i receptionen vet vi egentligen ingenting om vem som besöker vem. Med xVis skulle du kunna plocka ut en evakueringslista från en dator nån annanstans.
 • Avlasta receptionen.
  En receptionist kan vara ganska belastad med diverse uppgifter, och xVis kan automatisera mottagandet av besökare, och på så sätt avlasta receptionen.
 • Ge besökare ett bra första intryck
  Besökssystem är allt vanligare förekommande, men ger definitivt ett professionellt intryck, och kan också ge ett snyggt och trevligt intryck för besökare.
 • Historik
  xVis samlar besök i en databas, och du kan gå in och se vem som var här en viss dag, eller hur ofta besökaren Nisse Nilsson varit här. Kanske har du fått en faktura på 8 timmar från en konsult som bara var på företaget i 4 timmar?