Videon ovan visar en tidig version av den nya föranmälningen. Flödet är annorlunda, du kan anmäla enstaka besök eller gruppbesök och en del nya fält har tillkommit.

I videon börjar vi med att anmäla en besökare. Notera fältet för e-post. Det går att ta bort, men är med i första hand för att ha möjligheten att kunna skicka ut kalendermail till besökarna.

Redan på första sidan kan vi klicka registrera för att snabbt registrera ett besök, som får dagens datum. Om vi vill ange mer om besöket, så klickar vi ”Nästa”, och det här är också nytt. Bjud in fler värdar. Genom att bjuda in fler värdar kopplas dessa i systemet, till besöket och informationen finns tillgänglig för receptionen och andra att se. Inbjudna värdar får också givetvis kalendermail, samt ev. sms/mail vid besöksankomst.

Nästa steg är datum/tid, intern info etc. Nytt här är att du kan ange hur länge besöket varar i tid, för kalenderhändelser i första hand.

När vi sen registrerat besöket, får vi möjlighet att anmäla fler, eller t. ex boka konferensrum om det är aktiverat i systemet.

I videon börjar vi om för att demonstrera framförallt det första steget igen. Längst upp i första steget finns möjligheten att ange hur många besökare besöket har. Vi anger tre, och nu registrerar vi istället ett gruppbesök.

Det är en hel del jobb kvar med funktionaliteten, framförallt design och flöde som ska göra det så enkelt som möjligt och vi ska försöka hålla er uppdaterade med fler filmer under utvecklingsprocessen.

Se xVis Youtubekanal för mer videos.