Det är, minst sagt, hög tid för en uppdatering. Vad händer? Vad är på gång?

Som tidigare nämnts, så har ett systerbolag sett dagens ljus, LVis AB. Bolaget är ett samarbete mellan Sourcing Sweden AB, Ljungsarps mekaniska verkstad och Gårdebratt Development AB och tillverkar kiosker, enbart ämnade för besökshantering och som ni förstår är xVis mjukvaran i kiosken.
Under en tid har vi tagit fram ett antal protoyper, testat hårdvara och design och har kommit fram med en produkt färdig för marknaden. Den innehåller allt du behöver, men kan anpassas efter behov, vilket gäller både design och form, samt mjukvara.
Vi fortsätter givetvis forma och utveckla, men vi är redan nu stolta över resultatet. Se mer på www.lvis.se, eller kontakta leiph@lvis.se om du vill veta mer!

Det är också dags för version 5 av xVis. Det planeras bli en omfattande uppgradering, både vad gäller form och funktion. De största förändringarna håller vi på ett litet tag till, men en lista över nyheter i version 5 kommer.
Givetvis kan befintliga kunder, eller ni som blir kunder innan version 5 är släppt, uppgradera kostnadsfritt såvida det finns ett giltigt serviceavtal.

I samband med version 5, och efter ett par pågående affärer är klara, kommer xVis sikta mot bredare marknader. När det är dags, kommer Visitormanagement.eu lanseras på allvar.