Besökssystem – paketerbjudande

Vi erbjuder ett antal paketlösningar, där egentligen allt du behöver ingår. Paketen är varierande i utförande, pris och prestanda men gemensamt är att det är xVis besökssystem i alla paketen.

I LVis paketet ingår en central installation av besökssystemet, medan xVis installeras lokalt (direkt på PCarna) i de andra paketet.

Tidigare erbjudna HP paket har för tillfället försvunnit från sortimentet, då förfrågningar på dessa var obefintliga. Om du önskar så kan vi dock ta fram ett pris  på ett HP paket.

 

LVis

LVis är ett paket du hyr för 995:-/månad och i det ingår iPad, ställ, skrivare, support och installation. LVis produceras av L Versatile Information Systems AB, vilket du kan läsa mer om här och på www.lvis.se.

Information om paketet

Shuttle x70S

i Shuttle X70S paketet ingår den hårdvara du behöver samt xVis besökssystem, installerat och klart. Shuttle X70S har bl. a en 18,5 ” touchscreen, SSD disk och Windows 8.1. För utskrifter används Dymo LabelWriter 450. Som helhet utgör det ett snyggt paket som kan pryda din reception.

Just nu till kampanjpris, 19 495:- (ex moms). Läs mer om paketet och kontakta oss!

 Shuttle XPC Barebone

Shuttle XPC Barebone är en mycket prisvärd liten PC med en för priset mycket kompetent 15,6″ pekskärm. 4 GB minne, Windows 7 Pro (64-bitar), skrivare, etiketter och t.o.m väggmonterings-kit gör detta till ett paket som ger mycket för pengarna.

Hela paketet går på 17 495:- 15 495:- och du kan här läsa mer om Shuttlepaketet

LVis Mk2

LVis Mk2 är en robust terminal, innehåller ”det vanliga” samt anpassning av fronten. Den går att anpassa på många sätt . LVis Mk2 innehåller också den (hittils) enda xVis-version som kan ringa upp besöksvärden. Mk2 hyr du för 2995:-/månad.

Mer information finns på www.lvis.se